Dobrodošli na prvi pravi 100% riječki gradski webshop. U usporedbi s ostalim hrvatskim mjestima ne postoji takvo mjesto u Hrvatskoj, gdje se npr. prodaju gradske zastave i ostali artikli, pa će u tom pogledu naš grad i kraj biti prvi i jedinstven.

 

Kupnjom naših proizvoda potičete naš rad, odnosno izravno sudjelujete u jačanju i širenju riječkog identiteta, kao i jačanju lokalpatriotizma u našem kraju Gorski kotar i Kvarner.

Naše proizvode dostavljamo u bilo koji kutak svijeta. Kupnja je vrlo jednostavna. U prosjeku je potrebno 2-3 radna dana da pošiljka stigne unutar RH.

Odaberete prozvod, stisnite naruči. Email narudžbe s podacima za uplatu vam stiže u sandučić (pogledajte za svaki slučaj u "Spamu" , no posebno smo pozornost obratili na to pa ne bi smjelo biti problema). Nakon uplate, šaljemo odmah narudžbu. Osim jednostavnosti,  detaljno  Vam je  svaki postupak na WEBSHOP-u  lijepo objašnjen. Zasad na stanju imamo 5 proizvoda koji će se nadopunjavat.

Svakako riječka gradska trobojnica postat će još malo riječki identitet br 1 i svakako zamijenit s trona nogometni klub Rijeka (po autozastavicama uskoro) s kojim se mnogi stanovnici u potrazi s identitetom identificirali ali mnogi i nisu jer ih naprosto ne zanima nogomet.

Od velikih zastava imamo zasad samo luksuzniju verziju za unutrašnju upotrebu ali bit će uskoro i za vanjske, otporne na sve atmosferske uvjete.  Naš trenutni hit je predivan prvi gradski šal a auto zastavice su zasad naš najrašireniji predmet i izvan gradskog podučja  ( Karlovac, Slavonija, Krk,  Pag, Rab , Rabac itd..).  No otvaranejm riječkog webshopa tek sada ćemo osim naravno grada i našeg kraj pokriti i cijeli svijet. Svkako nakon kupnje javljajte nam se s  fotografijama, najbolje objavljujemo na našoj popularnoj FB stranici.  

WEBSHOP
https://webshop.lokalpatrioti-rijeka.com/

Zanimljive natuknice
- webshop je prilagođen i za mobitele, no najbolji original prikaz je na računalima.
- surađujemo samo s provjerenim  dobavljačima. Odnosno  za koje znamo da ne šire javno desničarenje,  nacionalnu netrepeljivost i netoleranciju. Sve što nije u duhu našeg grada.

#Rijeka – Europska  prijestolnica kulture 2020
#10 godina Lokalpatrioti Rijeka

12.12.2019.