Riječki index ljubavi prema klubu je  4.31 %  ali i dalje najbolji u Hrvatskoj.
 Na dan 01.08.2018. po broju pretplatnika , njih 5.542,   godišnjim sjedalicama, odnosno rasprodanom stadionu  smo broj 1 u cijeloj Hrvatskoj (Hajduk 4000 na dan 24.07.2018.), iako  nam pretplate još i dalje spadaju među najskuplje (korekcije su učinjene, proširenjem stadiona) u Hrvatskoj .

Kad bi izgradili muzej o nogometnoj  povijesti kluba i našeg kraja (prva nog.utakmica u Hrvatskoj) , koji bi bio otvoren svaki dan, sigurno bi index porastao za još koji posto.
Nadalje "Riječki index ljubavi prema klubu" je narastao za 1.87% , od kad smo ga mjerili 2015 godine, kad je iznosio 2.44 %. 
I usporedili smo ga Spezijom  s kojom smo raskinuli odnose razmjene igrača i  koju ćemo uskoro prestići po gledanosti i ostaviti ju tamo gdje joj je i mjesto. Iza nas.

Igrači HNK Rijeka u novu su sezonu krenuli i u novome ruhu! Klub je s Joma Sport, vodećom španjolskom sportskom markom jednom od najboljih 10 u cijelome svijetu, potpisao ugovor na 3 godine !


Treba dodati da mnogi čekaju da Rijeka poklekne s rezultatima da mogu pljuvati po klubu. Rijeka na čelu s Miškovićem , Kekom i  Juričićem radi odličan posao već 5 godina.
Samo tako nastavite ! Rasti Rijeko !

#SAMORIJEKA

03.08.2018.